keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Katson autiota hiekkarantaa...

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, hiekkakylpy rannalla. Neiti selvästikin pitää huolta itsestään. ...Ai niin, eihän Alma olekaaan enää neiti, vaan miten sen nyt sanoisi, aikuinen koiranainen. :D

    VastaaPoista
  2. Niin, Alma on aikuinen koiranainen :D Se näytti nauttivan kovasti hiekkakylvystään, mutta pyörii se kyllä valitettavasti välillä jossain vähemmän puhdistavassakin. :S Tai siinä mielessä puhdistavassa kyllä, että niiden pyörimisten jälkeen pääsee kotona aina suihkuun oikein koirashampoon kera!

    VastaaPoista
  3. Voi vitalis, kuinka sitä aina ite unohtaakin kuinka pienistä asioista ne elämän suuret ilot lopulta löytyy. Eka turpa hiekkaan ja sit vielä muutamaan kiemurat, ni johan näyttää elämä hymyilevän.

    VastaaPoista
  4. Niinpä. Eläimet on ihania, kun ne ottaa elämän vastaan sellaisena kun se on, ja löytävät suuren ilon pienistä asioista. Tätä on mun molemmat koirat koittaneet mulle opettaa. Koskahan mahdan oppia??

    VastaaPoista
  5. Oletko varma ettet ole jo oppinu? Tai ainakin kehittynyt?
    Minusta sie olet keskivertoihmiseen verrattuna aika iloinen ja nimenomaan löydät niitä iloja.. vai olenko vallan hakoteillä?

    VastaaPoista
  6. Miika, ihanaa että näet mut noin positiivisessa valossa. :) On mussa kyllä se synkistelevä puolikin, mutta ehkä olen siis ainakin jotain vaikutteita koiriltani imenyt.. ;) Ne on kyllä maailman parhaita opettajia ja parantajia!

    VastaaPoista